Indsamling 2019-05-30T13:23:47+00:00

Indsamling

Indsamling i bedeugen 2019

Støt vækkelsen i den persiske kirke 

Iran og Afghanistan er lande, der ofte forbindes med islamisk terror og ekstremisme. En mere ukendt virkelighed er, at Iran siden 1979 har oplevet en kristen vækkelse, der har spredt sig ind i Afghanistan. Undergrundskirken i begge lande vokser som en uimodståelig græsrodsbevægelse på trods af stærke forfølgelser. De persiske konvertitter elsker Bibelen, ligesom de elsker at synge lovsange og at dele deres vidnesbyrd. Derfor er den persiske kirke vurderet til at være den stærkest voksende kirke i verden i dag.

I kølvandet på vækkelse er der altid store behov. Nye troende behøver forbilleder, undervisning og omsorg. Kirkens sundhed er i høj grad afhængig af præster, som er forankrede i Kristus og i Bibelens åbenbaring.

Elam Ministries har siden 2005 trænet iranske og afghanske troende gennem bibelteologiske kurser på internettet, i Tyrkiet og i andre lande i regionen. Frugten har været nye kirkeplantninger og tusindvis af nye troende. Alene i Tyrkiet er der plantet 46 persiske kirker. Over 4000 eksmuslimer i disse menigheder vokser i troen og vidner om den forvandlende kraft i Jesu kærlighed.

I år vil vi i Evangelisk Alliance støtte op om dette vigtige arbejde gennem forbøn og indsamling til Elams træning af flere nye persiske kirkeledere.

Giv din støtte:

Konto: 9337 – 2075302331