Indsamling 2018-08-14T13:28:32+00:00

Indsamling

Indsamling i bedeugen 2018

Hjælp til lokalbefolkningen i Syrien

De seneste seks års borgerkrig i Syrien har haft store konsekvenser for befolkningen. Fem millioner mennesker er flygtet til nabolandene, mens seks millioner er fordrevet internt i Syrien og lever under svære vilkår og i frygt.

De mange års borgerkrig har gjort befolkningen udmattet og fattig, og 69 procent af dem lever i ekstrem fattigdom. Det er vanskeligt og dyrt at købe mad og få dækket helt basale behov.

Evangelisk Alliance samler i år penge ind til to lokale kirker i Aleppo og Homs, der hjælper med mad, tæpper og diesel til nødstedte. Sommeren er meget varm i Syrien, til gengæld er vinteren isnende kold. Derfor er hjælpen helt afgørende, for at mennesker kan klare sig igennem en kold vinter.

Gennem hjælpen ønsker kirkerne at dele Guds kærlighed med de mennesker, som er blevet ofre for krigen i Syrien. Men de er afhængige af hjælp udefra, for at kunne fortsætte med at skabe håb for mennesker i en ofte håbløs situation.

Krisen i Syrien er gået ind i det syvende år, og mange donorer er desværre blevet trætte og har trukket sig, men behovet har aldrig været større end nu.

Pengene formidles igennem den engelske kristne organisation ”Tearfund”.

Giv din støtte:

Konto: 9570 – 6402151