Indsamling

Indsamling i bedeugen 2024

Ved indsamlingen støtter man Evangelisk Alliances arbejde,
og deraf går størstedelen af de indsamlede midler til årets støtteprojektet.

Støt Sri Lanka

Der sprang flere bomber på Sri Lanka Påskedag 2019 – på luksushoteller og i tre kristne kirker. Nyheden nåede danske medier, da der var danskere, der omkom på hotellerne. Det blev én stor voldsom nyhed med forfærdelige konsekvenser for de ramte.

For vores kristne søstre og brødre på Sri Lanka var det en særlig voldsom hændelse. Men den var langt fra enestående. Desværre.
Der er voldsomme etniske og religiøse spændinger på Sri Lanka. Særligt ekstremistiske muslimske og radikale hindu-grupper udøver trusler og vold mod kristne. Det er naturligvis meget alvorligt for dem. Evanglisk Alliance på Sri Lanka gør, hvad de kan, for at hjælpe kirkerne. For at holde overblik og vide, hvor de bedst kan hjælpe, registrerer de bla. trusler og voldelige overfald. De har siden 2009 registreret mere end 1.000 tilfælde af diskrimination, trusler og vold.

Ofte er det præster og deres familier, som rammes særlig hårdt. Derfor vil de gerne kunne tilbyde dem professionel hjælp til at leve med familie og i tjeneste i kirken under disse svære forhold. Særligt 6 områder er hårdt ramt – områder med ca. 200 præster. De har lavet et hjælpeprogram, hvor de for ca. 125.000 kroner kan hjælpe 25 præster og menighedsarbejdere.

I 2024 samler vi ind til det projekt i Bedeugen. Måske kan vi hjælpe 25 – 50 – 75 – 100 – ?. For hvad vil de gerne i Evangelisk Alliance på Sri Lanka? ”Målet?” skriver de. ”At kunne tilbyde hjælp og støtte til forfulgte præster og menighedsarbejdere for at deres mentale sundhed. For at gøre med mere robuste og resolutte i deres tro, når de skal lede kirkerne under så udfordrende forhold!”

Lad os bede for dem, og lad os støtte dem med det, vi har fået givet.

Giv din støtte:

Konto: 9070 – 2075302331

Op mod en tredjedel af de indsamlede midler går til at finansiere andre af Evangelisk Alliances aktiviteter.

Hør Aaron fra Evangelisk Alliance Sri Lanka fortælle om arbejdet: