Materialer

 

Her finder du materialer og udgivelser fra Evangelisk Alliance

 

Tema: Glæde

Download akkorder eller noder til temasangen “Glædens Herre”.

E-bogen ‘Dynamisk evangelium – Nyt Europa’ er en samling af artikler, som reflekterer over nogle af de temaer, der blev taget op af Lausanne Europe 20/21. Fra forskellige vinkler giver artiklerne nogle perspektiver på, hvordan problemstillingerne tager sig ud i dansk sammenhæng. Samtidig er e-bogen en introduktion til de mange ressourcer, som ligger online tilgængelig efter Lausanne Europe 20/21.

Evangelisk Alliance har undersøgt, hvordan corona-nedlukningerne har påvirket de kirkelige aktiviteter i frikirker og folkekirkelige missionsbevægelser. Flere end 200 menigheder og foreninger har medvirket i undersøgelsen, som viser, at aktiviteterne på de fleste områder er ved at være på niveau med tiden før pandemien.

Corona-pandemien varede længe og påvirkede mange ting – på godt og ondt.  Evangelisk Alliance DK har foretaget en undersøgelse af, hvordan pandemien har påvirket kirker og organisationer. Dette dokument indeholder undersøgelsens resultater.

Bedefolder 2022

Tema: Sabbat

Download akkorder eller noder til temasangen “Det er dig, som skaber freden”.

Bedefolder 2021

Tema: Bibelbrug

Bønnebog

Søndag den 29. marts 2020 blev alle danskere inviteret til at bede en bøn for Danmark og verden i coronakrisen. Bag invitationen stod Evangelisk Alliance sammen med sognemenigheder fra folkekirken, Den Katolske Kirke og Frikirkerne. I den forbindelse blev denne bønnebog udgivet.

Bedefolder 2020

Tema: På vejen hjem

LGBT+ Rights
– Responding to a Changing World

Holdninger til køn og familieliv fortsætter med at ændre sig på tværs af det europæiske kontinent.
European Evangelical Alliance (EEA) har udarbejdet et nyt ressourcedokument for at hjælpe kirkelige ledere til at reflektere over, hvordan man skal reagere på LGBT + -rettighedsdagsordenen i den offentlige debat.

Plakat med bøn for undertrykte kristne

​I forbindelse med Evangelisk Alliances årsmøde i april 2018 forelæste professor Christof Sauer på Menighedsfakultetet i Aarhus om kristenforfølgelser, mission og martyrium. Christof Sauer medbragte et forslag til bøn for forfulgte kristne, som var skrevet ud fra Fadervor. Denne bøn har Evangelisk Alliance siden fået oversat og sat op på en flot plakat, som kan bruges i hjemmet eller hænges op i kirker og andre lokaler, hvor den kan inspirere til bøn.

Bedefolder 2019

Tema: Åndeligt venskab

Bedefolder 2018

Tema: På vej – som pilgrim, fremmed og flygtning

Bedefolder 2017

Tema: Enestående

Bedefolder 2016

Tema: De fortabte sønner vender tilbage

Bedefolder 2015

Tema: Fadervor

Bedefolder 2014

Tema: Hinanden

Bedefolder 2013

Tema: At vandre med Gud

Bedefolder 2012

Tema: Guds kærlighed kom først