Kirke i mission

Ny e-bog og invitation til konferencedag

Som opfølgning på Lausanne Europe 20/21 udgiver Evangelisk Alliance en e-bog og
inviterer til konferencedag om mission.

E-bogen ‘Dynamisk evangelium – Nyt Europa’ er en samling af artikler, som reflekterer over nogle af de temaer, der blev taget op af Lausanne Europe 20/21. Fra forskellige vinkler giver artiklerne nogle perspektiver på, hvordan problemstillingerne tager sig ud i dansk sammenhæng. Samtidig er e-bogen en introduktion til de mange ressourcer, som ligger online tilgængelig efter Lausanne Europe 20/21. E-bogen kan hentes gratis herunder.

I efteråret 2022 afholder Evangelisk Alliance/Lausanne i Danmark konferencedagen ‘Kirke i mission med et dynamisk evangelium’. Konferencedagen vil stille skarpt på nogle af de forandringer i vores tid og verden, der får betydning for den næste generation, og hvad det skaber af muligheder og udfordringer for kristen mission. Er evangeliet dynamisk nok til at kunne være gode nyheder for alle mennesker i dag? Hvordan kan vi på tværs af generationer og kulturer være en kirke i mission med et dynamisk evangelium?
Nedenfor kan du se programmet og tilmelde dig.

Håbet er, at både e-bogen og konferencedagen vil inspirere, udfordre og opmuntre til at være i mission i Danmark, Europa og verden i dag.

Program

Tilmelding

Download e-bog