Følg med

Der bliver lavet rigtig meget materiale som optakt til kongressen i Seoul. Her på siden samler vi et overblik og henviser til materialerne fra Lausanne-bevægelsen, som kan være til glæde for alle.

For alle

De personer, som skal deltage i kongressen i Seoul i september 2024, er på nuværende tidspunkt blevet udvalgt. Det betyder dog ikke, at det er for sent at blive en del af L4-rejsen, for den er for alle. Lausanne-bevægelsen udgiver en lang række artikler og podcasts, hvor de vigtige emner fra L4 bliver behandlet, og de er tilgængelige for alle interesserede.

Det essentielle

Som forberedelse til kongressen er der udvalgt en række artikler og podcasts, som zoomer ind på de helt centrale emner for L4. Her får man en intro til Lausanne-bevægelsen, forskellige missionale temaer og nogle af tankerne bag Seoul-kongressen. Deltagere i kongressen får løbende tilsendt materialerne, og det hele kan findes på denne side, hvor man kan klikke sig gennem de forskellige trin.

Podcast

Hver uge kommer der et nyt afsnit på Lausanne Movement Podcast, som behandler mange af de spørgsmål, der bliver relevante på kongressen. Podcasten er en god måde at blive inspireret og klædt på til at følge med i samtalen om mission. Hver gang har værten Jason Watson en gæst med, som er ekspert på det emne, der er på dagsordenen, og de kommer vidt omkring med emner som teologi og mission, digital mission, tro og arbejde, bæredygtighed og mission, generation Z og meget andet.