Satellite sites

Som noget nyt er det muligt for alle at blive en del af Seoul-kongressen virtuelt gennem satellite sites. Her på siden kan du læse mere om hvor og hvordan.

Vær med

Rundt omkring i Danmark bliver der i løbet af ugen d. 22.-28. september oprettet forskellige satellite sites, hvor dele af Seoul-kongressen bliver streamet og dermed gjort tilgængeligt for alle. På disse satellitter kan man mødes med andre og på den måde være med til at hive samtalen og inspirationen fra Seoul med hjem i vores danske kontekst. Programmet ser forskelligt ud på de forskellige satellitter, og her på siden vil vi forsøge at give et overblik over de steder i Danmark, hvor man kan være med. Kender du til et satellite site, som ikke er listet her på siden, hører vi gerne fra dig på kontakt@evangeliskalliance.dk.

Danske satellite sites

  • Menighedsfakultetet i Aarhus: program tirsdag-fredag d. 24.-27. september. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.
  • Christianskirken i Aarhus

Vil du være vært for et satellite site?

Alle interesserede kan være værter for et satellite site mod betaling af et mindre gebyr. Læs mere og find link til registrering på Lausanne-bevægelsens egen side – og skriv gerne til os, hvis du tilmelder et satellite site, som vi ikke har på listen.